lauantai 7. joulukuuta 2013

Girl Power

Kuvasarjassa on uutta vahvistusta kennelimme narttukantaan. Yläkuvassa ovat Chilliwack's Gloria Crain of England, Ta Jen Metejas ja Brighter Than The Sun Black Jack. Gloria ja Jack ovat Samin (C.I.B FI EE LV UA RU BY CH) jälkeläisiä.
Keskikuvassa on partivärinen Treisy Metejas (yläkuvassa olevan Ta Jenin sisar). Treisy ja Gloria saapunevat kevään kynnyksellä Suomeen. Molempia tyttöjä yhdistää myös oma kasvattimme RU RKF CH Chilliwack's Dom Perignon, eli aikoinaan Ukrainassa vaikuttanut ja hyvää jälkeä aikaansaanut uros.
Treisy ja Gloria ovat jo reilun kolmen kuukauden ikäisiä; alakuvassa oleva suloinen neitonen on sen sijaan 6-viikkoinen eli emona Chilliwack's Estee Lauder ja isänä Ch Diaquiris Edge of Reason. Nimi on vielä mietintämyssyssä. Kaunis ja reipas tyttö on Ramonin lapsenlapsi; melkoisia showmiehiä siis taustalla, jopa Palacegarden Malachy, jota pidetään yhtenä maineikkaimmista uroksista.
Mielenkiintoinen uusi vuosi on tulossa, ja kovasti jo odottelemme tyttöjen saapumista. Treisy tulee asustamaan Aila Forstenin hellässä huomassa, Napin ja Maijan kaverina.
Omia pentuja saattaa syntyä kenneliimme loppukevään / kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti