torstai 28. marraskuuta 2013

Jalostustyötä

Small Furry's Northern Light Saana
Kuvassa suloinen Saana, joka täyttää tänään kuusi viikkoa, kuten Venäjällä myös tulee samaan ikään Tatan (JCH Genesha Good Luck Golds) pennut. Isänä näille kaikille lapsille C.I.B Multi Ch Chilliwack's Ramon Signor.
Ramonilla on tähän asti ollut pentueita Suomessa kolme ja Venäjällä kolme kappaletta. Mahdollisesti tammikuussa syntyy Suomessa seuraava pentue mielenkiintoisesta yhdistelmästä.
Olen antanut sekä omia kasvattejani että omistamiani toisten kasvatteja harkitusti jalostukseen. Tällä toiminnalla olen halunnut viedä eteenpäin rodun jalostustyötä ja auttaa myös uusia kasvattajia sekä Suomessa että ulkomailla.
Tulevaisuuden jalostusuroksista mainittakoon FI EE CH HeJW-11 HeW-11 Chilliwack's Jimi Hendrix (vanhemmat FI CH Henrikville Odds On For Me ja C.I.B FI EE LV CH EEW-10 Finnfair Chilliwacks Maggie May) sekä Chilliwack's Touch D'Aramis (vanhemmat C.I.B Multi Ch Chilliwack's Ramon Signor ja Genesha Good Luck Aisha). Aramis on upea maskuliininen, erittäin lupaava uros, jolla erityislaatuinen black/tan -väritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti