maanantai 16. joulukuuta 2013

Voittaja-näyttelyt

FI CH Chilliwack's Ava Adore
Veteraanimme C.I.B Multi Ch Chilliwack's Femme Fatale "Vilma"
Viikonlopun Voittaja-näyttelyt ovat takana; itseltä oli mukana edustamassa ainoastaan veteraani-Vilma, mutta kisaamassa oli lukuisia Chilliwack's -taustaisia pekejä.
Tulokset pelkistettynä. Helsinki Winner (tuomari Annukka Paloheimo).  PN2 CACIB HeJW-12 JW-12 Chilliwack's Bijou Brigitte "Maija, PN4 FI CH Chilliwack's Ava Adore, PU4 FI CH Balt JW-12 HeJW-12 Chilliwack's BonBon Mickey "Miki". ROP-vet ja uusi HeVW-13 C.I.B Chilliwack's Femme Fatale "Vilma". ROP-kasvattaja kennel Chilliwack's.
Nordic Winner (tuomari Laurent Heinesche, Luxemburg). Valitettavasti ko. tuomarin rotutietous ei ollut korkeatasoista; vaati rotumääritelmän pikaopiskelua ennen kehän alkamista. Kuitenkin PN2 CACIB FI CH Chilliwack's Ava Adore.
Finnish Winner (tuomari Tanya Ahlman-Stockmari). PU2 RCACIB FI EE CH HeJW-11 HeW-11 Chilliwack's Jimi Hendrix "Nappi", PN4 ROP-vet ja uusi VW-13 C.I.B Chilliwack's Femme Fatale "Wilma". Joten vanhan rouvan tittelit ovat C.I.B FI SE LV CH SEW-07 W-09 HeVW-13 VW-13.
ROP-kasvattaja kennel Chilliwack's.
Ramonin poika Genesha Good Luck Devin sijoittui hienosti joka päivä ja sai HeJW-13, Nord JW-13 ja JW-13 -tittelit.
Oli hieno seurata Avan lasten esiintymistä näin isossa mittelössä; kerrassaan upea kolmikko ja menestystä tulee jatkossakin ! Ja voi noita iloisia luonteita, jotka ovat varmaankin emonsa peruja.
Kiitokset kaikille Teille, jotka toitte kasvattejamme näyttelyihin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti