maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kanadan sisarpuolet

Crosby ja Estee Kokkolassa
Crosby Oulussa (kuva Jaana Ikäheimo)
Viikonloppuna olivat Kokkolan ja Oulun KV-näyttelyt. Kuumuutta oli vähintään riittävästi.
Osallistuimme itse Kokkolan KV-näyttelyyn lauantaina kolmen koiran kanssa eli pentuluokassa Diaquiris Estee at Chilliwack's, juniori Chilliwack's Touch D'Aramis ja valio Chilliwack's Jimi Hendrix "Nappi". Tuomarinmuutoksen takia rodulla Panos Demetriou, Kypros.
Estee oli ROP-pentu, Aramis sai ERI:n JUN2 ja Nappi oli PU3 vara-Cacibilla.
Oli hienoa nähdä Esteen velipuoli Kanadasta eli Diaquiris Cutting Edge "Crosby", joka kisasi junioriluokassa (kuukautta vanhempi kuin Aramis). Esteellä ja Crosbylla on sama isä eli Diaquiris Edge of Reason, joka on Canadan Top Peke 1. Crosbyn sijoitus Kokkolassa oli PU2 serti.
Eilen sunnuntaina Oulun KV.ssä Crosby oli ROP serti (tuomari Saija Juutilainen) ja RYP-3 (tuomari Irina Poletaeva). Todellakin Pekingeesi vailla vertaa; ideaali kooltaan, matala, vankkaluustoinen, ihana rungon malli ja mitä kaunein pää. Kaiken kruunaa ihastuttava itsevarmuus, se kuuluisa glamour.
Crosbyn omistaja on Maria Sundstöm Ruotsista (kennel Old Buddas). Onnittelut upeasta pojasta !
Onnittelut myöskin Jaanalle Vinskin (C.I.B Multi Ch Chilliwack's Final Fantasy) menestyksestä: ROP-veteraani ja PU3. Hieno saavutus jälleen vanhalta herralta (pian 10 vuotta). Mies paranee vanhetessaan.
Kotonamme vilistää kolme pikkumiestä; tomeria ja hauskoja velikultia. Nämä Aishan ja Ramonin naperot täyttivät eilen 7 viikkoa; pian on sirutukset ja rokotukset edessä. Black/tan -pojat ovat näillä näkymin lähdössä aikanaan ulkomaille eli ovat varattuja. Mutta brindle-värinen komea poika olisi vapaana hyvään kotiin. Otapa yhteyttä, jos kiinnostaa eli askola.marja@gmail.com tai 02-572 3020.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti