maanantai 28. lokakuuta 2013

Valioita ja vauvoja

Uudet valiot - Belle ja Mickey
Ramonin ja Tatan vauvat; tytöt vasemmalla ja poika oikealla
Ch Diaquiris Edge of Reason "Riley" - Ellan lasten isä
Saimme eilen sunnuntaina kaksi uutta valiota Lahden KV-näyttelyssä, tuomarina Gerald Cox, Irlanti. Eli Chilliwack's BonBon Mickey ja Chilliwack's Belle D'Opium saivat viimeiset sertit täytettyään pari päivää aiemmin vaadittavat kaksi vuotta. Onnittelut Miialle, Karolle ja Sirkalle !
Ja pentu-uutisia; RU JCH EE JCH RU CH Genesha Good Luck Golds "Tata" sai kaksi tyttöä ja yhden pojan kasvattimme Ramonin kanssa 17.10. Eli samana päivänä kuin Ramonin ja Siirin tyttöpentu Small Furry's Northern Light Saana syntyi.
Kanadasta myös mieluisia uutisia. Chilliwack's Estee Lauder "Ella" (Ramonin tytär) sai kolme tyttöä perjantaina 25.10. Isänä upea Ch Diaquiris Edge of Reason "Riley", jonka isoisä on maailmankuulu Palacegarden Malachy.
Yksi neidoista saapuu kenneliimme vahvistamaan tyttörintamaa. Ensi vuoden puolella saapuvat lisäksi Chilliwack's Gloria Crain of England Ukrainasta ja Treisy Metejas Liettuasta. Tämä parti Treisy on yhteisomistuksessa Aila Forstenin kanssa ja asuu Ailan luona Noormarkussa Napin ja Maijan kaverina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti