lauantai 12. lokakuuta 2013

Syystunnelmia

C.I.B Chilliwack's Femme Fatale "Wilma"
Ch Chilliwack's Rose Chantal "Rosie"
Genesha Good Luck Aisha
Lokakuu alkaa lähestyä jo puoliväliä. Ilmat ovat olleet vaihtelevia; välillä on harmaata, sateista ja sumuista. Mutta onneksi on ollut poutajaksoja ja jopa aurinkoista; päivälämpötila korkeimmillaan reilu +10 astetta.
Kuvasarjassa rouvat Wilma, Rosie ja Aisha nauttivat syksyn kauniista hetkistä. Wilma on jo 9-vuotias; vahva matriarkka ja energiaa teräsmuorilla riittää. Wilman Rosie-tytär on luonteeltaan toisenlainen; kiltti ja omissa oloissa viihtyvä. Tämä 4,5 -vuotias Rosie viihtyy hyvin äitinsä seurassa.
Aisha täyttää reilun kuukauden päästä kolme vuotta ja asustelee Porissa Ritva ja Risto Mäkisen hellässä huomassa. Äitiys on pehmentänyt neidon lujaa luonnetta; erimielisyydet Sofia-peken kanssa ovat vähentyneet. Mutta Aishan omaan "valtakuntaan" (eli vaatehuoneeseen) ei ole muilla asiaa kuin mustalla Amalia-pekellä. Kun Aisha haluaa vetäytyä oloihinsa miettimään syntyjä syviä, vaatehuoneesta on tullut mieluisa rauhoittumispaikka.
Wilmalta ja Rosielta ovat lastentekopuuhat taakse jäänyttä elämää; Aishalle toivomme vielä yhtä pentuetta mahdollisesti ensi keväänä. Lapset Amy ja Aramis vaikuttavat niin lupaavilta, että olisi vahinko jättää samaa tai hiukan vastaavaa yhdistelmää käyttämättä. Aika sen näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti