maanantai 5. elokuuta 2013

Supersankarit

 C.I.B FI RU SE EE LV LT BALT CH BY JCH Chilliwack's Final Fantasy "Vinski"
 Devin - 3.8. Dog Show "Goldrayz" Moskova
 Devin - 3.8. Dog Show "Leader and Prestige" Moskova
Devin - 4.8. Dog Show Vladimir
Olipa melkoinen viikonloppu näyttelyuutisten osalta ! Supersankareina lähes 9-vuotias Vinski ja juuri 9 kuukautta täyttänyt Genesha Good Luck Devin (isä C.I.B Chilliwack's Ramon Signor).
Aluksi kotimaan uutiset. Lauantain helteisessä Iisalmen KV-näyttelyssä Vinski oli sekä ROP että ROP-veteraani, tuomari Karsten Birk, Tanska. Lisäksi poika oli BIS-2 Veteraani, tuomarina Roberto Schill, Romania.
Ja sitten uutisia Venäjältä. Devin kisasi viikonlopun aikana kolmessa näyttelyssä menestyksellisesti. Lauantaina järjestettiin Moskovassa kaksi näyttelyä. Goldrayz -näyttelyssä Devin oli ROP-juniori, JCAC, ROP, RYP-3 ja BIS JUNIOR I. Rodun tuomarina Leos Jancik, Tsekki. 
Leader and Prestige -näyttelyssä Devin oli jälleen ROP-juniori, JCAC, ROP; tällä kertaa RYP-2. Tuomarina Zlatko Kraljic, Kroatia.
Sunnuntaina näyttelykaupunki oli Vladimir, ja Devin oli jälleen voittoisa: ROP-juniori, JCAC, ROP, RYP-1 ja BIS JUNIOR 2. Rodun tuomarina Yana Gavrilova, Venäjä. RYP- ja BIS-tuomarina Elena Agafonova (Tripoli), Venäjä/Italia.
On hienoa seurata kasvattiemme ja näiden jälkeläisten menestystä maailmalla. Teemme kaikkemme myös jatkossa palvellaksemme ja auttaaksemme rehtejä kasvattajia, jotka työskentelevät rodun parhaaksi. Ei ahneus vaan laatu ja nöyryys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti