maanantai 26. elokuuta 2013

Happy Birthday !

 Chilliwack's Prince of My Dreams
 Ramon ja Gregory
 Dita ja Elena
Aramis, Amy ja Elena
Tänään viettävät 1-vuotissynttäreitään Rosien ja Jimin nuorimmat lapset Chilliwack's Parker for Diantes, Playboy Billy Bob, Pompon de Paris, Prince of My Dreams ja Pearl D'Orient. Kaksi pojista asuu ulkomailla eli Parker Ukrainassa ja Prince Argentiinassa. So, we send best wishes and kisses to them and the owners Irina Gonchar and Eve Reyero.
Chilliwack's Pearl D'Orient on viettänyt hiljaiseloa näyttelyistä kotona; aika ei vaan riitä kaikkien koirien esilletuomiseen. Mutta Pearlin aika koittaa kyllä näyttelykehissä. Pearl on hyvin vahva ja vankka narttu, josta toivomme huippujalostusnarttua tuleville vuosille. Sulhasvalinnat ovat jo hahmottumassa.
Laitoimme samaan blogiin kuvia myös Elena ja Gregory Mishinin käynnistä Suomeen; he viettivät muutaman päivän vieraanamme. Hauskaa ja rattoisaa meillä oli kommunikointiongelmista huolimatta; kaikki asiat tulivat kuitenkin hoidettua tavalla tai toisella. Kuvissa ovat Gregoryn suuri rakkaus Ramon sekä Ramonin lapset. Kiitokset ihastuttavasta ja viihtyisästä majoituspalvelusta Ailalle Noormarkkuun sekä runsaasta tarjoilusta ja hauskasta iltapäivästä Porissa Ritvalle ja Ristolle !
Lisää kuvia laittanemme tuleviin blogeihin.
Onnittelut syntymäpäiväsankareiden täysveljelle Chilliwack's BonBon Mickeylle ja täyssisarelle Chilliwack's Belle D'Opiumille (sekä luonnollisesti omistajille Miialle, Karolle ja Sirkalle) Tervakosken KV-näyttelyn lauantain hienosta tuloksesta; Mickey ROP CACIB serti ja Bella PN2 CACIB. (tuomarina Walter Jungblut, Saksa). Nämä sisarukset täyttävät kaksi vuotta myöhemmin syksyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti