keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Talvea odotellessa

Vuosi on vaihtunut, ja säät ovat olleet kovin tuulisia, jopa myrskyisiä. Kaipa tuo ilmastonmuutos on vaikuttanut näihin poikkeaviin ilmiöihin. Talvea ja lunta odotellaan meilläkin, ja Peket riemuitsevat siitäkin vähästä, mitä on tullut.
Viime vuosi sujui kaiken kaikkiaan mukavissa merkeissä; saimme muutaman uuden valion ja jopa kansainvälisiä valioita. Kuvassa on Romeon poika Ramon, joka on tuorein Int -valiomme. Ramon on kooltaan pienempi ja rungoltaan lyhyempi kuin isänsä, mutta sama herttainen ja iloinen luonne. Ikää on reilu kaksi ja puoli vuotta, mutta on jo ehtinyt isoisäksi; hän ei ole pitänyt taitoaan vakan alla. Varsinainen hurmuri on poikansa Eros, mutta taitaa siihen nimikin velvoittaa. Toivottavasti Eros hurmaa sitten aikanaan Aishan; molemmat ovat hyvin samantyyppisiä väriä myöten eli hyvin harvinainen black/tan.
Näyttelyt jatkuvat entiseen tapaan tänä vuonna ja toivotaan mukavia tuloksia. Etsimme yhteistyökykyistä kotia Eroksen komealle pojalle (Chilliwack's Giorgio Armani "Gino"). Samoin myös Fin Ch Chilliwack's Omar Sharif "Osku" etsii hyvää kotia. Oskun molemmat vanhemmat ovat Int-valioita ja poika on upealuonteinen ja sopii erinomaisesti lenkkikaveriksi. Hän nauttii paljon kävelylenkeistä. Samoin hän on melkoinen herkkusuu, mutta niin ovat nämä muutkin. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti