maanantai 23. tammikuuta 2012

Pojasta polvi paranee

Kuvassa ovat Rommi (Chilliwack's Jamaican Rhum) ja Janne Päivärinta kisaamassa Kaunasin, Liettuan kansallisessa näyttelyviikonlopussa. Rommi oli molempina päivänä ROP + serti, lauantaina tuomarina oli Irina Azen ja sunnuntaina Ligita Zake. Viikkoa aiemmin 14.1. Rommi oli Tartossa, Eestissä ROP + Jun serti (tuomari Marie Petersen) ja saavutti samalla EE JCh ja Balt JCh -tittelit. Balttian maiden lisäksi juniorivalio-arvot ovat Serbiasta ja Montenegrosta; myöskin Balt JW-11 -titteli. Hienosti on poika pärjännyt; onnittelut Ninalle ja koko tiimille !
Nappi-veli (Chilliwack's Jimi Hendrix) on myöskin menestynyt hienosti (He JW-11 ja He W-11).
Molemmat pojat muistuttavat kovasti Jimi-isäänsä (FI Ch Henrikville Odds On For Me). Jimin näyttelyesiintyminen on niin vaihtelevaa; joskus on hyvin reipas ja häntä pysyy tiiviisti ylhäällä; joskus taas "puolitangossa". Sunnuntain näyttely Turussa oli Jimin ensimmäinen hallinäyttely, ja harjoittelun puolelle se menikin. Pupu meni taas pojalla pöksyyn. Joten harjoitukset jatkuvat, ja eiköhän se varmuus ja rohkeus sieltä löydy. Jimi on upea, hyvin massiivinen jalostusuros ja saanut tähän mennessä kaksi laadukasta pentuetta; se on kuitenkin se tärkein ominaisuus.
Jimin ja Rosien pennut täyttävät huomenna kolme kuukautta ja ovat reippaita, iloisia vilpereitä. Brandon, Pate, Mickey, Maija ja Belle nähdään sitten aikanaan näyttelykehissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti