maanantai 12. syyskuuta 2011

Viikonlopun satoa

Viikonloppuna saimme nauttia upeasta ja aurinkoisesta säästä. Olimme lauantaina Helsingin ryhmänäyttelyssä, joka järjestettiin Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa - idyllinen, vehreä paikka. Meiltä itseltämme ei ollut kisaajia mukana; sen sijaan Pirkko Luukkanen toi kasvattimme Remyn ja Gigin näyttelyyn. Tuomarina rodulle oli Pirjo Aaltonen. Rodun paras sertillä oli Chilliwack's Remy Martin ja 2. paras uros vara-sertillä Chilliwack's American Gigolo. Pojat ovat täysveljiä, mutta ikäeroa on reilu vuosi; isänä Romeo ja emänä Vilma.
Sunnuntaina matkasimme Raision ryhmänäyttelyyn Jimin kanssa. Aila Forsten toi Jimin pojan, Napin (eli virallinen nimi on Chilliwack's Jimi Hendrix). Tuomarina oli Miro Zlojutro, Kroatia. Rodun paras oli Jimi (Fin Ch Henrikville Odds On For Me). Nappi sai hienot arvostelut, mutta ei SA:ta. Ehkä tuo nuoruus eli 12 kk vaikutti asiaan.
Sunnuntai-iltana saimme mukavia uutisia Italiasta; Chilliwack's Arman Alizad palasi kesätauon jälkeen kehiin ja Montichiarin näyttelyssä tyylilleen uskollisesti voittoisasti. Franco Ferrari valitsi Armanin ROP-koiraksi ja BIS Young -kehässä oli 3. paras (Dario Milosevic). Laitamme blogiin myöhemmin kauniin kuvan Danielasta ja Armanista.
Erityisen hienoa oli nähdä lauantaina Tuomarinkartanossa kehän reunalla Pekko eli Chilliwack's Comanchi (kohta 11 vuotta) sekä omistaja Jorma Hirvonen. Pekko on ikäisekseen virkeä ja vetreä. Jokapäiväinen liikunta ja hyvä huolenpito muutenkin ovat auttaneet pysymään hyvässä kunnossa, joka huokuu kaikessa olemuksessa. Kasvattajalle tällainen on sydäntä ja mieltä lämmittävää. Kuvia Pekosta näette blogissa myöhemmin.
Kiitokset koko poppoolle jälleen kerran. Näyttelykesä oli antoisa, ja saimme lähes kaikki nuorukaisemme tutustumaan näyttelyiden ihmeelliseen maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti