torstai 15. syyskuuta 2011

Pekko ja pojat

Ensimmäisessä kuvassa keskellä on aikamiespoika Pekko (eli Chilliwack's Comanchi) omistajansa Jorma Hirvosen sylissä. Pekko on ensimmäisen Pekeni eli Charlottien toisesta pentueesta; siitäkin on aikaa pian 11 vuotta. Ensimmäinen pentue syntyi 28.9.1999, josta oli Fin Ch Chilliwack's Charlene "Tessa", nykyisten linjojeni perusta ja oikea Grande Diva joka tavalla.
Pekko päätyi erinäisten vaiheiden kautta Jorman perheeseen ja on siellä saanut rakkautta ja huolenpitoa. Päivittäiset lenkit pitävät pojan reippaana ja mielen virkeänä. Toki pientä kremppaa on tullut iän myötä, mutta ei mitään vakavampaa. Jorma on kirjoitellut Pekon elämästä ja kuulumisista Pe-Ke-lehteenkin, ja toivon hänen jatkavan näitä mielenkiintoisia ja hauskoja Peke-tarinoita jatkossakin.
Kuvissa olevat muut pojat ovat Romeon ja Vilman jälkipolvea, ja sylissäni on Arabi eli Chilliwack's Arabian Prince, ikää hiukan reilu vuosi. Täysveljet Remy ja Gigi asustavat Luukkasten perheessä Espoossa. Paljon on tapahtunut näiden vuosien aikana - enimmäkseen mukavia asioita. Eilen sain Suomen Kennellittolta ilmoituksen, että minulle on myönnetty Vuolasvirta -palkinto laadukkaasta kasvatustyöstä, ja asia toki lämmittää mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti