tiistai 14. kesäkuuta 2011

Viikonloppu Latviassa

"On the road again" eli vaihteeksi taas näyttelyreissulla. Matkamme suuntautui tällä kertaa kesäisen helteiseen Riikaan, Latviaan, jossa järjestettiin lauantaina ja sunnuntaina KV-näyttelyt.Mukanamme olivat Romeo, Ramon ja Rosie.
Näyttelypaikka oli kaupungin keskustassa sijaitseva Skonto -halli, ja onneksi hotellimme oli aivan kävelymatkan päässä. Halli oli erittäin hiostava varsinkin lauantaina, mutta seuraavana päivänä olikin jo aavistuksen siedettävämpää.
Pekingeesit arvosteli lauantaina Daniela Risdan, Sloveniasta. Tuomaria viehätti Romeon ja Ramonin näyttävä esiintyminen; molemmat saivat upeat arvostelut. Rosie esiintyi tällä kertaa melko hyvin; muutoinhan neito on kerrassaan kaunotar. Tuloksena Romeo oli ROP CACIB CAC, jolla tuli Latvian valioksi. Ramon oli 2. paras uros isänsä jälkeen vara-Cacibilla ja Rosie oli VSP CACIB CAC. Eli hänkin tuli Latvian valioksi samana päivänä isänsä kanssa.
Ryhmäkehässä Romeo sijoittui hienosti viidenneksi, tuomarina jälleen Daniela Risdan. 
Sunnuntaina Peket arvosteli Zsuzsanna Petik, Unkari. Tällä ketaa ROP CACIB CAC oli Ramon, ja hänkin on nyt uusi Latvian valio. Ramon odottaa myös Liettuasta valio-diplomia tällä viikolla. Rosie oli VSP, muttei saanut Cacibia, kun intoutui taas pomppimaan. Muutoin tuomari piti erittäin paljon Rosien rakenteesta ja superkauniista päästä. Varmasti aika ja mahdolliset tulevat jälkeläiset antavat neitokaiselle lisää itsevarmuutta; samalla tulee narttuun vankkuutta ja myöhemmin lisää turkkia.
Joten viikonloppumme oli oikein onnistunut ja muiltakin osin hauska.
Kotiin palattuamme koiralaumamme otti meidät iloisesti vastaan; ihan kuin olisimme olleet ikuisuuden pois. Thomas ja Suvi-Marja olivat hoitajina yhteisvoimin eli kiitokset heille ! Samoin Danielalta Italiasta oli tullut mukavaa postia jälleen kerran; Romeon poika Arman oli ollut ROP BIS YOUNG-2 BIG-2 (Pekingeesit arvosteli Enrico Adinolfi, samoin BIS nuoret, Gabriele Dondi ryhmatuomarina).
Thank You again, Daniela, for your activity with Arman !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti