sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sadetta ja aurinkoa

Viikonloppuun mahtui sadetta ja auringonpaistetta. Olimme lauantaina Kotkan KV-näyttelyssä ja näyttelykenttä oli melkoista mutavelliä lähes jatkuvan sateen takia. Irlantilaisen tuomarin arvostelu Romeosta oli pelkkää hyvää, mutta ehkä hän piti poikaa liian voimakkaana ja suurikokoisena. Vaikea sanoa; sijoitus oli PU3. Tiesimme venäläisten yhteistyökumppaneiden saapumisesta Kotkaan ja menimme siksi tapaamaan heitä ja näyttämään Romeota sekä katsomaan Aishan upeaa isä; Genesha Amulet Good Luck (usean maan valio).
Valitettavasti se Suomen valioarvo jäi Amuletilta nyt puuttumaan, mutta varmasti sitten myöhemmin.
Mutta sen sijaan me saimme uuden Fin Ch -pojan Riihimäellä, jossa oli hieno ilma koko päivän. Osku eli Chilliwack's Omar Sharif oli ROP (tuomarina Hanne Laine Jensen, Tanska). Osku on miehisempi versio velipuolestaan Romeosta; sama Sami-isä - emänä Amerikan Maggie. Molemmat vanhemmat Int -valioita.
VSP oli jo aikaisemmin valion arvonsa saanut Rosie, joka jää nyt aikuistumaan. Itsevarmuutta tulee ajan myötä, se on huomattu. Tyttöhän on kaunis kuin karamelli; kehässä vaan kovin jännittää. Näyttelyihin lähtee toki mielellään, ja siellä tykkää seurailla tapahtumien kulkua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti