torstai 24. maaliskuuta 2011

Gigolo hurmaa

Chilliwack's American Gigolo (Gigi) oli toista kertaa Lohjan Pentunäyttelyssä viime sunnuntaina ja jälleen ROP. Gigi on samanlainen hurmuri kuin Romeo-isänsä, joten ei ole omena kauas pudonnut puusta.
Iloisen vesselin omistaa Pirkko Luukkanen Espoosta; perheeseen kuuluu jo entuudestaan täysveli Chilliwack's Remy Martin (lähes 2 vuotta vanha).
On ollut ilo seurata, kuinka tyytyväisiä kasvattiemme omistajat ovat olleet näihin karvaisiin kavereihin ja pitävät yhteyttä kertoen kuulumisista. Mikäs sen mukavampaa kasvattajalle !

1 kommentti:

  1. Voi kuinka nautinkaan näistä pojista päivittäin! Se positiivisuus, uteliaisuus ja reipas asenne elämään, siinä olisi meillä ihmisilläkin paljon oppimista. On hienoa seurata poikien yhdessäoloa, välillä tulee pientä kiistaa käytännön asioista, mutta enimmäkseen ovat kuin majakka ja perävaunu, Remy majakkana ja Gigi perävaununa. On myös upeaa, että on kasvattaja, jonka puoleen voi kääntyä heti, jos joku asia askarruttaa, tai vaan kertoakseen kuulumisia. Olen tullut siihen tulokseen, että pekejä ei voi olla talossa koskaan liikaa...

    VastaaPoista