maanantai 7. joulukuuta 2015

Voittajat Messarissa

Helsinki Winner 2015
Kasvattajaluokka (Helsinki Winner)
Finnish Winner 2015
Viikonloppuna juhlistettiin paitsi Suomen itsenäisyyttä myös kasvattiemme hienoa menestystä Voittaja-näyttelyissä Messukeskuksessa.
Helsingin Voittaja oli lauantaina; tuomarina Espen Engh, Norja. ROP CACIB ja uusi HeW-15 oli Chilliwack's Belle D'Opium, VSP CACIB ja uusi HeW-15 Chilliwack's BonBon Mickey "Miki". Toiseksi paras uros ja uusi HeVW-15 Chilliwack's Final Fantasy "Vinski". ROP-kasvattaja Chilliwack's. Kisaamassa oli Ch Chilliwack's Touch D'Aramis, jota halliesiintyminen ei miellytä. Pitänee pojan kanssa harjoitella mätsäreissä.
Suomen Voittaja-näyttely oli sunnuntaina; tuomarina Jean-Francois Vanaken, Belgia. Tällä kertaa ROP CACIB ja uusi V-15 oli Miki, VSP CACIB ja uusi V-15 Belle. Veteraanivoittaja -15 -titteli meni jälleen Vinskille.
Joten paljon tuli viikonlopun aikana uusia titteleitä ja ruusukkeita entisten lisäksi. Onnittelut ja kiitokset näiden upeiden koirien omistajille; Sirkka, Miia ja Karoliina (Lion Marmoset) sekä Jaana Ikäheimo (Crickethill's) ! Kasvattaja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen ja kiitollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti