maanantai 8. joulukuuta 2014

Voittaja-viikonloppu

Belle ja Miki
Belle ja Karoliina
Miki ja Miia
Vinski ja Jaana
Kasvattajaluokka
Näyttelyviikonloppu on takana eli lauantaina oli Helsingin Voittaja 2014 (tuomari Sara Nordin, Ruotsi). Sunnuntaina oli Voittaja 2014 (tuomarina Wilma Weijmans-Strijbos, Alankomaat).
Vanha konkari, yli 10-vuotias C.I.B Chilliwack's Final Fantasy "Vinski" oli VSP ja ROP-veteraani lauantaina, ja sai uudet tittelit HeVW-14 HeW-14. C.I.B Chilliwack's BonBon Mickey "Miki" sijoittui toiseksi urosluokassa. ROP-kasvattaja Chilliwack's (Belle, Miki, Ramon, Vinski).
Sunnuntaina tulokset olikin toisenlaiset eli ROP Ch Chilliwack's Belle D'Opium ja VSP C.I.B Chilliwack's BonBon Mickey. ja uusina titteleinä molemmille FIW-14. Vinski oli tällä kertaa urosten kakkonen. Miki ja Vinski vaihtoivat nyt paikkaa. Melkoisen voittoisat pojat. Vinski sai FIVW-14 -tittelin. Ch Chilliwack's Ava Adore oli 4. paras narttu. ROP-kasvattaja Chilliwack's samalla ryhmällä kuin lauantaina.
Itseltä oli kisaamassa Ramon ja Ramonin tyttärentytär Estee, jotka kuitenkin jäivät tällä kertaa statisteiksi. Ramonilla taitaa olla hiukan ylipaino-ongelmia ja Esteellä saisi taas painoa tulla lisää. On niin aktiivinen nuori nainen; vaikka on suursyömäri, kaikki kuluu touhutessa.
Viikonloppuun ei voi olla kuin ylenpalttisen tyytyväinen kasvattieni menestyksen johdosta. Kiitokset kuuluvat Sirkalle, Miialle, Karoliinalle ja Jaanalle ! Hienoa oli myös nähdä Ramonin lapset Weibelin Aarre ja Small Furry's Northern Light Saana sekä Avan lapset Lion Marmoset Ice Guy, Lion Marmoset Ice I Adore ja Lion Marmoset Piece of Ice. Upeita kaikki !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti