maanantai 6. lokakuuta 2014

Merkkitapahtumia

Syksy on jatkunut kuulaina, kauniina päivinä. Luonnot värit häikäisevät loistollaan.
Viime kuun loppupuolella, 28.09. vietimme kennelimme 15-vuotista taivalta. Silloin syntyi ensimmäinen peke-pentueeni, josta kantanartuksi muodostui Tessa (FI CH Chilliwack's Charlene). Ikimuistettava, pippurinen ja oman arvonsa tunteva leidi, joka on jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen.
Täsmälleen samana päivänä viime kuussa viettivät 10-vuotissynttäreitään sisarukset C.I.B -valiot Chilliwack's Femme Fatale "Vilma" ja Chilliwack's Final Fantasy "Vinski". Vilma on ollut erityisen tärkeä jalostusnarttu kasvatustyössäni. Muorilla riittää virtaa vaikka muille jakaa, ja nuoremmat saavat joskus kyytiä ja kurinpalautusta tältä energiapakkaukselta.
Vilman viimeinen poika Chilliwack's Louis Ferdinand saavutti eilen valioarvon Hämeenlinna/Tuulos-ryhmänäyttelyssä. Tuomarina Siret Lepasaar. Louisin isä on FI CH Henrikville Odds On For Me "Jimi".
Louis on 30. Suomen muotovalio kasvateissani, ja toki lisäksi muiden maiden plus kansainvälisiä valioarvoja on paljon. Paljon on mukavia muistoja vuosien varrelle mahtunut; tietysti myös vähemmän mukavia, jotka kuuluvat tähän koiraelämään ja -kasvatukseen. Mieluisinta on ollut pentujen syntymisen ja niiden kasvun seuraaminen. Esimerkiksi Chilliwack's Honey Moon "Luna" (pian 7 viikkoa) edustaa jo 8. Chilliwack's -sukupolvea. Tutulla konseptilla jatketaan eli luotetaan omiin linjoihin, lisättynä harkitusti vierailla mausteilla.
Mielenkiintoisia suunnitelmia on laadittu ensi vuodeksi, ja toivotaan että niistä osa toteutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti