perjantai 22. elokuuta 2014

Kanadan kaunotar

 Diaquiris Amber Mystique
Uusin Chilliwack's -pentu (Luna)
Diaquiris Amber Mystique "Megan" jatkaa voittoisaa näyttelyuraansa Kanadassa; takana lukuisia ryhmä - ja BIS-sijoituksia. Megan, kuten sisarensa Diaquiris Spellbound "Sabby" ovat jo valioita; se on mahdollista siellä jo tässä iässä (9 kk). Tyttöset ovat Chilliwack's Estee Lauderin "Ellan" jälkeläisiä; meillä kotona on pesueesta Diaquiris Estee at Chilliwack's. Ellalla on yhteensä kuusi lasta; ensimmäisestä pentueesta kolme poikaa (joista kaksi valioita, toinen Malesiassa Mackay Low'n omistuksessa) ja toisesta pentueesta nämä tyttöset Megan, Sabby ja Estee.
Ja nämähän ovat Ramonin lapsenlapsia. Ramonin poika Chilliwack's Valse D'Amor matkasi tänään kohti uusia seikkailuja koti-Suomeen. Poika olisi haluttu Australiaan, mutta tässä vaiheessa emme olleet halukkaita niin pitkään prosessiin maahantulomääräyksien tutkimisen jälkeen. Amorin olisi voinut toimittaa aikaisintaan maaliskuussa lukuisien testien ym. jälkeen. Ostaja olisi ollut valmis kaikkiin kustannuksiin, mutta hän ymmärsi meidän kantamme ja odotaa mahdollisesti mitä tuleman pitää jatkossa.
Keskiviikkona 20.08. syntyi uusin tulokkaamme eli jälleen Ramonin lapsi. Tällä kertaa tyttö, oikea Iso-Iita (kutsumanimi Luna).  Syntymäpaino oli 278 g. Emänä Chilliwack's Pearl D'Orient. Kiitokset Porin Eläinlääkäripalvelulle ja Pauliina Marttilalle; synnytys sujui helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti