maanantai 10. helmikuuta 2014

Neiti Suloisuus

Treisy Metejas, 5,5 kk
Treisyn sukutaulu
Treisy Metejas on kasvanut vankaksi tytöksi; painoa tällä hetkellä neljä kiloa.
Vanhemmat ovat LT LV JCH LT LV CH Invincible Prince Flaffy Ball ja LT LV RU JCH Kleopatra Golden Sun Metejas. Pentue oli Kleopatran ensimmäinen; kuusi pentua, joista viisi tyttöä (kolme tytöistä parteja).
Samaten Prince-isä on nuori mies, 2-vuotias.
Jalostukseen käytettävät koirat on Liettuassa silmä- ja polvitarkastettava, ja tulokset näkyvät myös jälkeläisten sukutaulussa. Treisyn tausta on pitkälti Ukrainasta ja Venäjältä maustettuna molemmin puolin meidän "Timillä" eli viralliselta nimeltään Chilliwack's Dom Perignon. Timin isä oli C.I.B Multi Ch EUV-02 LTV-02 StSanja The First Step to Dratsum, emä Charlottie, joka oli ensimmäinen Pekeni. Charlottien isä oli C.I.B Multi Ch Frampton Elusive Dreams at Dratsum, emän puolella paljon Kisci -linjaa.
Onkin jännittävää saada Timiä takaisin näin Liettuan kautta; kiitokset kasvattajalle Jolanta Mikulskienelle. Nykyään Ukrainassa jalostusuroksina ovat C.I.B Multi Ch Chilliwack's Sharm D'Pompon "Sami" ja Chilliwack's Parker for Diantes Sanches sekä pikapuoliin myös Ch Chilliwack's Eros Ramazzotti. Samin tytär Chilliwack's Gloria Crain of England on Treisyn lisäksi tulossa kevään kuluessa Suomeen, ja tulevaisuudessa mahdollisesti Parkerin ja Eroksen jälkeläisiä. Sen aika näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti