perjantai 3. tammikuuta 2014

Katsaus vuoteen 2013

Breeder of the Year 2013
Studdog of the Year 2013
Broodbitch of the Year 2013
Tässä lyhyttä katsausta viime vuoteen. Näyttelyiden suhteen meillä oli sama konsepti kuin aiemmin eli kiertelimme eri koirien kanssa; emmekä keskittyneet vain tiettyihin yksilöihin. Jimin eli FI CH Henrikville Odds On For Me- lapset olivat pääosassa. Hyvinhän ne menestyivät, ja tulokset tekivät Jimin Vuoden Jalostusurokseksi.
FI EE LV CH EEJW-10 Chilliwack's Rose Chantal oli vastaavasti Vuoden Jalostusnarttu. Hänellä on ollut kaksi pentuetta (10 lasta) tämän Jimin kanssa.
Vuoden Kasvattaja -titteli tuli kenneliimme; parhaiten sijoittuivat listoilla Miki, Nappi, Vinski, Ramon, Vilma ja Belle. Huomionarvoista on, että mukana on kaksi veteraania, sisarukset Vinski ja Vilma.
Viime vuoden aikana C.I.B FI EE LV LT BALT RU RKF UA BY CH EEJW-10 W-11 Chilliwack's Ramon Signor -urosta käytettiin neljä kertaa jalostukseen; tosin tämä neljäs pentue odottaa vielä päivänvaloa tässä kuussa. Edelleenkin Ramon on myös muille jalostuskäytössä; kuten myös FI EE CH HeJW-11 HeW-11 Chilliwack's Jimi Hendrix "Nappi", Chilliwack's Louis Ferdinand (15 kk) ja Chilliwack's Touch D'Aramis (7 kk).
Tästä vuodesta tuleekin mielenkiintoinen, kun kasvattimme jälkeläiset muissa kenneleissä tulevat vähän kerrassaan näyttelykehiin mukaan. Niitä onkin aika tavalla sekä Suomessa että ulkomailla (mm. Venäjällä, Ukrainassa ja Kanadassa).
Tämän vuoden aikana toivomme narttuvahvistuksia ulkomailta kenneliimme; nämä pohjautuvat omiin linjoihimme. Näistä tulokkaista myöhemmin lisää; kunhan saapuvat vähän kerrassaan kattomme alle.
Pentusuunnitelmiakin on viritteillä eli Genesha Good Luck Aisha ja uros todennäköisesti Ramon, Chilliwack's Pearl D'Orient (uros avoin) ja Genesha Good Luck Dita (uros todennäköisesti Nappi). 
Näillä eväillä uuteen vuoteen; toivotaan mukavia ja mielenkiintoisia tapahtumia. Nöyrimmät kiitokset kaikille ystäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti