maanantai 29. huhtikuuta 2013

Koiruuksien viikonloppu

Miki ROP ja RYP-4 (Lahti KV.)
 ROP-kasvattajaryhmä Lahdessa
 Brandon ROP ja Maija VSP Helsingissä
Devin Best in Show Baby Vladimirissa
Kiireinen viikonloppu takana; paljon tuli autossa istumista. Matkasimme lauantaina Lahden KV-näyttelyyn, jossa peke-tuomarina Rony Doedjns (Hollanti). ROP CACIB serti HeJW-12 BaltJW-12 Chilliwack's BonBon Mickey. Miki oli myös RYP-4, ryhmätuomarina Martin Croeser, Etelä-Afrikka.
ROP-veteraani oli C.I.B Multi Ch Chilliwack's Femme Fatale ja ROP-kasvattaja kennel Chilliwack's.
Sunnuntaina matka suuntautuikin Helsinkiin, jossa Ladies' Kennel Club järjesti ryhmänäyttelyn. Rodun tuomarina oli Elfriede Heidecker, Itävalta. ROP serti Chilliwack's Brandon Look My Way ja VSP serti HeJW-12 FIJW-12 Chilliwack's Bijou Brigitte.
Joten sisarukset Miki, Brandon ja Maija olivat melkoisen voittoisia viikonlopun aikana.
Velipuoli Rommi eli Multi Ch Multi JCh Chilliwack's Jamaican Rhum tuli viikonlopun aikana Romanian valioksi. Matka jatkuu ja toiveena on saada se viimeinen Cacib Int-titteliin.
Ja jälleen Venäjältä hienoja uutisia: Genesha Good Luck Devin oli Best Baby ja Best in Show Baby Vladimir Spring 2013 -Show'ssa. Genesha Good Luck Elisa-Mae oli Best Female Puppy. Tuomarina oli V. A.  Alexandrov, Venäjä. Sekä Devin että Elisa-Mae ovat Ramonin lapsia.
Kiitokset Miia, Karoliina, Aila, Tiina ja Nina hienosta viikonlopusta ! Onnittelut myös Gregorylle ja Elenalle Venäjälle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti