keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tytöt maailmalle

Chilliwack's Louis Ferdinand, 8 viikkoa
Jatkamme jälleen pentuaiheissa. Näyttelyrintamalla onkin ollut hiljaista varovaisuussyistä eli emme halua riskeerata pienokaisten terveyttä mahdollisesti näyttelypaikoilta kantautuvista pöpöistä ennen rokotuksia.
Chilliwack's Jasmine at Richsofi oli ROP + serti Nikosian (Kypros) Nat. Showssa 27.10. Tuomari Petru Muntean, Romania. Jyväskylän Int. näyttelyssä 11.11. Chilliwack's BonBon Mickey oli PU3 + serti ja sisar Chilliwack's Belle D'Opium PN4 + vara-serti (tuomari Orietta Zilli, Italia). Kiitokset ja onnittelut Susannalle, Miialle ja Karolle !
Vilman ja Jimin tyttäret Chilliwack's Lolita Charlene ja Chilliwack's LouLou D'Vil lensivät pesästä uusiin seikkailuihin. Lolita ("Kerttu") asustaa Lievestuoreella ja Lulu aivan toisessa ilmansuunnassa, Kotkassa.
Näemme tyttöset ensi vuoden aikana näyttelyissä. Kotiin jäi kasvamaan komea miehenalku, Chilliwack's Louis Ferdinand. Seuraavat pennut lähtevätkin vasta tammikuun lopulla eli Rosien ja Jimin pojat Parker ja Prince, joilla on nyt ikää 12 viikkoa. Pojat lähtevät hiukan kaukaisempiin kohteisiin. Kerromme aikanaan heidän matkastaan. Kotona menosta vastaa lisäksi myös veljesten Pearl-sisar, joten vilinää ja vilskettä on yltäkyllin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti