sunnuntai 28. elokuuta 2011

Osku Tervakoskella

Kesä jatkuu - olimme Tervakosken KV-näyttelyssä lauantaina melkoisessa helteessä. Peke-kehä vielä aivan viimeisenä. Otimme tällä kertaa mukaan tuoreen valiopoikamme Oskun ja Ava-juniortytön. Myös Rommi oli kisaamassa junnupojissa. Tuomari oli miellyttävä Elfriede Heidecker (Itävalta).
Osku oli VSP + CACIB, Ava PN3 sertillä ja Rommi PU4 vara-sertillä. Osku massiivisena ja raskaana uroksena väsähti kuumuudessa ROP-kehässä. Näyttely oli Oskulle ensimmäinen KV-näyttely ja hienostihan se alkoi; pitänee jatkaa pojan kanssa. Erityisen mieltä lämmittävää oli tuomarin ihastus Avaa kohtaan ja arvosteluissa lukikin: Very very promising little girl with future. Very good front. Good bones. Nice size. Wonderful coat. Moves well. Very friendly. Hope to see her somewhere again. 
Avan veljeä Arabia emme ole ehtineet näyttelyihin tuoda tänä kesänä ja käykin niin, että näihin alkusyksyn näyttelyihin tulevat muut junnupojat ja Arabin tuomme vain turistiksi. Toisaalta jäähän sitä sitten mielenkiintoa uusiin koitoksiin ja harjoitukset jatkuvat.
Kiitokset jälleen Ninalle Rommin esilletuomisesta ja Jannelle kauniista esittämisestä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti