sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Neljä sukupolvea

Ohessa kesäisiä kuvia pojistamme eli Samista Erokseen on neljä sukupolvea. Ensimmäisessä kuvassa on Sami eli C.I.B FIN EE LV CH Chilliwack's Sharm D'Pompon, toisessa kuvassa on Samin poika C.I.B FIN EE LV LT BALT CH JW-08 EEJW-09 LTW-11 Chilliwack's Kiss Me Romeo. Seuraavissa kahdessa kuvassa ovatkin Romeon pojat eli FIN LV LT CH EEJW-10 Chilliwack's Ramon Signor (2 vuotta) ja Chilliwack's Arabian Prince (10 kk); molemmat samasta Vilma-emästä (C.I.B FIN S LV CH SEW-07 FIW-09 Chilliwack's Femme Fatale). Viimeisenä onkin ihmepoikamme Chilliwack's Eros Ramazzotti (10 kk), joka on puolestaan Ramonin jälkeläisä.
Poikamme edustavat yhtenäistä tyyppiä eli massiiviset, vahvat rakenteet, näyttävät, ilmeikkäät uroksen päät, joissa pehmeä ilme. Samoin luonteet ovat kaikilla avoimet ja lempeät.
Toivoisimme löytävämme hyvän kodin 5-vuotiaalle Samille, koska näitä poikia on meillä kotona yhteensä 7 kpl. Sami on terve, iloinen ja seurallinen poika, joka nauttii hemmottelusta ja paijaamisesta. Hän tykkää myös olla näyttelyissä, mutta eivät ole toki välttämättömiä, koska hän on saavuttanut jo kaiken. Samoin jalostukseen häntä saisi käyttää vapaasti. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä ! P. 02-572 3020.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti