maanantai 23. toukokuuta 2011

Näyttelyviikonloppu

Viikonloppu sujuikin taas vaihteeksi näyttelyiden merkeissä; olimme lauantaina Haminassa ja sunnuntaina Helsingissä, molemmat KV-näyttelyitä. Meidän "nätti poika" Eros oli Haminassa ROP-pentu. Ramon oli PU3 ja Rosie tarvitsee paljon kehätottumusta lisää; hän pomppi kuin aropupu pellolla. Onhan tässä kesä aikaa saada se viimeinen serti. Helsingissä Maggie oli VSP (+ Cacib). Tarvittavat Cacibit olivat jo kasassa ja vahvistusta Int-titteliin odotellaan. Ramon oli ko. näyttelyssä PU2 vara-Cacibilla. Poika elää tällä hetkellä eräänlaista välivaihetta nuorukaisen ja aikuisen välillä, ja parhaat vuodet ovat vielä edessä näyttelyiden kannalta.
Tuleva kesä onkin sitten näille uusille junnuille näyttelytreenausta eli itseltä ovat Arabi, Eros, Rommi ja Ava, sekä tosiaankin Rosie ja Osku tarvitsevat viimeisen sertin valiotitteliä varten. Ja toivomme erityisesti Jimille (eli Henrikville Odds On For Me) menestystä. Jimi on erityisen näyttävä, maskuliininen, upearunkoinen uros, joka periyttää näyttäviä, isoturkkisia jälkeläisiä. Onneksi turkin rakenne on karkea ja vahva.
Jimin ja Maggien tytär, Chilliwack's Jasmine at Richsofi, herätti laajaa huomiota tuomaristossa eilen pidetyssä näyttelyssä Nikosiassa Kyproksella. "Koira on täydellinen", sanoi Rita Kadike-Skadina ja Jasmine oli rodun paras pentu. Valitettavasti yli 30 asteen kuumuus esti jäämästä Best Puppy -kehään. Toki koiran hyvinvointi ja terveys menevät voitontahdon edelle.
Chilliwack's taaplaa omalla tyylillään jatkossakin ja asiat tehdään koirien ehdoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti